Zero2030

PostNL

Cliƫnt / PostNL. Communicatie / Ontwerp conceptontwikkeling Zero2030, strategische opzet zero's, postercampagne, intern programma, diverse publicaties o.a. jaarverslag

PostNL is zich bewust welke impact zij heeft als logistieke dienstverlener. De mensen en de voertuigen komen elke dag in de straat. Daarom wordt er voortdurend gewerkt aan duurzaamheid in logistiek: oplossingen met een positieve invloed op klimaat, luchtkwaliteit en leefbaarheid. Daarnaast wordt er een bijdrage geleverd aan recycling en de circulaire economie. 

De duurzaamheidsambitie luidt; In 2030 bezorgt PostNL 100% van de brieven en pakketten in de Benelux zero emissie in de last mile. Voor alle prioriteiten heeft PostNL heldere projecten geformuleerd die bijdragen aan de duurzaamheidsambitie. Die ambitie wordt intern en extern geladen met het programma Zero2030. 

Alle projecten (genaamd zero's) hebben een (langetermijn-)doel en een actie voor 2023. Er zijn zero's voor MailNL, Pakketten en Logistiek en CBS. Maar er zijn ook algemene zero's. Alle zero's dragen bij aan het realiseren van de duurzaamheidsambitie en zorgen voor resultaat. Dit doet PostNL samen met collega's, partners, leveranciers en klanten door hen te inspireren, motiveren en activeren.

PostNL - We gaan het gewoon doen!