De duurzame supermarkten van Albert Heijn

Albert Heijn

Client / Albert Heijn. Voor diverse duurzame XL supermarkten. Communicatie / Ontwerp wall infographic t.b.v. indoor signing XL locaties. Illustraties voor diverse energiebesparende maatregelen. In samenwerking met The Green Surfer.

Albert Heijn is voor het zesde jaar op rij verkozen tot de meest duurzame supermarktketen van Nederland volgens de Sustainable Brand Index 2022. Zij doen onderzoek in Europa op het gebied van consumentenmerken en duurzaamheid. 

De supermarkten worden voorzien met een fors aantal energiebesparende maatregelen, innovatieve concepten. En voor de consument wordt het winkelen een echte beleving met 'choose it yourself'-concepten zoals kruiden plukken in de kruidentuin, schaal- en schelpdieren scheppen of je favoriete hagelslag samenstellen. 

In samenwerking met The Green Surfer ontwikkelde wij voor diverse duurzame locaties van Albert Heijn wall infographics voor in de winkels om consumenten op een creatieve wijze te informeren over de duurzame oplossingen die zijn toegepast per locatie.